Zoveel mogelijk eten

Bent u woonachtig in de omgeving van Zaandam of gaat u binnenkort een dagje uit in deze omgeving en wilt u daarom graag voordien een goed restaurant reserveren? Dan zit u aan het juiste adres bij de restaurant Zaandam genaamd Proeverij de Koekfabriek. Deze zal namelijk ervoor zorgen dat u heerlijk kunt genieten van de meest aparte gerechten en dit kan allemaal volgens een zeer uniek concept. Bij dit restaurant is het namelijk mogelijk om gewoon de gehele kaart te bestellen, want ze hanteren hier het concept: all you can eat. Eet zoveel mogelijk als u wilt van de kleine gerechten en probeer de gehele kaart uit.

Uniek concept overgewaaid

Het all you can eat concept is een concept dat enkele jaren geleden overgewaaid naar Nederland. Echter is het allemaal eerst begonnen met het wokken, waar u zoveel mogelijk gerechten kon laten wokken in de Indische restaurants. Vervolgens waren het de Japanse sushi-meesters die dit concept overgenomen hebben en toen vervolgens ook met ditzelfde concept begonnen zijn. Op het einde zijn nu ook de Nederlandse restaurants die dit unieke concept hanteren.

Alles wat u kan eten

Wilt u graag zoveel mogelijk eten en wilt u dit bij de Proeverij de Koekfabriek doen? Klik dan op: All you can eat Zaandam.

Reacties zijn gesloten.