Zoekt u een camping met privé sanitair?

Het is officieel lente. Dagen worden warmer, het blijft langer licht en we kunnen weer heerlijk buiten leven. Voor veel mensen ook de tijd van het jaar om er even heerlijk uit te gaan. Bijvoorbeeld door lekker te gaan kamperen? U hoeft daarvoor helemaal het land niet uit, Nederland heeft genoeg moois te bieden. En ook uw luxe hoeft u niet in te leveren! Camping de Leistert is namelijk een camping met privé sanitair. Zo bent u toch heerlijk aan het kamperen maar wel met de luxe van thuis. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Wat zijn de voordelen van Camping de Leistert?

Wanneer u kampeert op de units met luxe sanitaire voorzieningen heeft u onder meer een toilet en douche. Zo hoeft u nooit meer de camping over te lopen om te douchen of plassen. Ook bevatten de units vaatwassers en wastafels. Ga voor meer informatie naar onze website.

De website voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze camping? Ga dan naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.

Reacties zijn gesloten.