Voor het huren van een feestzaal in Rotterdam gaat u naar The Boathouse Kralingen

Heeft u binnenkort een feestje? Wat leuk! Wat voor een feestje is het? Een bedrijfsfeestje, een familiereünie of simpelweg je verjaardag? Wanneer het aantal aanwezigen wat meer is dan u dacht is het wellicht handig om een echte feestzaal te zoeken. Zo voorkomt u dat er mensen in de badkamer komen te staan wegens ruimtegebrek. Voor het huren van een feestzaal in Rotterdam bent u bij The Boathouse Kralingen helemaal aan het juiste adres. Deze prachtige locatie ligt dicht bij Rotterdam maar toch mooi in de natuur. Zo heeft u uitzicht op de Kralingse Plas en ligt het bij het Kralingse Bos. Een super plek dus die de gasten zeker zal imponeren! 

Over de ruimte-indeling van The Boathouse Kralingen

De ruimte-indeling van The Boathouse Kralingen is slim gedaan. De locatie beschikt over drie verdieping. In totaal beslaat dit 600 vierkante meter. U kunt de set-up bepalen. Er kunnen in totaal maximaal 450 gasten in The Boathouse Kralingen. Het pand is op elke verdieping voorzien van glas. Zo kunt u optimaal genieten van het uitzicht!

Wilt u vrijblijvend contact?

Wanneer u vrijblijvend contact wilt kan dat altijd. Dan kunt u samen met The Boathouse Kralingen de mogelijkheden bespreken. Ga daarvoor even naar de website.

 

Reacties zijn gesloten.