Vinyl platen kopen in de webshop

Tegenwoordig wordt muziek gedownload, maar er zijn nog veel mensen die verzamelaar zijn van de ouderwetse lp platen. Wanneer u op zoek bent naar vinyl lp’s, moet u vaak lang zoeken omdat ze niet meer veel worden verkocht. Bent u nu op zoek naar specifieke lp platen? U bent dan aan het juiste adres bij Vinyl LP, de webshop voor vinyl in Nederland.

Het assortiment

Bij Vinyl LP kunt u kiezen uit een enorm breed assortiment aan lp platen. Zo hebben ze een assortiment gebruikt vinyl en een assortiment nieuw vinyl. Vinyl LP is de specialist op het gebied van vinyl en verkoopt echt alles, waaronder rock, pop, blues, jazz, soul en nog veel meer. De gebruikte platen worden gewassen en geleverd in een nieuwe binnenhoes en een beschermhoes, zodat kwaliteit gegarandeerd wordt. Het assortiment gebruikte platen is voornamelijk gebaseerd op Classic Rock. De collectie gebruikt vinyl wordt regelmatig aangevuld. Gaat u voor nieuw vinyl, dan heeft u ook een ruime keuze aan vinyl platen. Bent u op zoek naar een specifieke plaat, maar vindt u deze niet in het assortiment van Vinyl LP? Zij gaan dan graag voor u op zoek.

Contact

Bent u benieuwd naar het assortiment van Vinyl LP? Ga dan direct naar de site en ga op zoek naar uw favoriete plaat. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt dan gerust contact opnemen met Vinyl LP en zij helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.