Uitstekende telefoonservice

Een goede telefonische klantenservice dient als de hart van uw organisatie. Wanneer uw klanten telefonisch slecht of niet te woord worden gestaan, dan werkt dit al direct averechts. Potentiële klanten of huidige klanten zullen geïrriteerd raken. Dat is zonde nietwaar? Voor een professionele telefoonservice bent u bij de firma SecretariA geheel aan het juiste adres. Zij staan van harte voor u klaar. Hier werken de professionele medewerkers zeer klantgericht. Vooraf worden zij goed op de hoogte gesteld van de bedrijfsprocedures. Hierdoor kunnen ze uw klanten goed te woord staan en ze echt goed helpen. Van elk gesprek wordt er een verslag gemaakt. Deze kunnen bijvoorbeeld per SMS of per e-mail doorgestuurd worden. 

Wat kunt u verwachten?

U kunt van SecretariA een aantal dingen verwachten. Allereerst werken hier enkel en alleen professionele en ervaren medewerkers. Deze medewerkers worden goed op de hoogte gebracht van uw organisatie. Ze beantwoorden de vragen van uw medewerkers en noteren de gegevens. Indien dit nodig is plannen ze ook direct een afspraak. Tot slot hebben ze allemaal een vriendelijke telefoonstem.

Neem gerust contact op

Heeft u vragen of wilt u graag de mogelijkheden doornemen voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met SecretariA. Zij helpen u graag verder.

 

 

Reacties zijn gesloten.