Stijlvolle elektrische haarden bij Haard-totaal.

Bent u op zoek naar een stijlvolle elektrische haard? Dan bent u bij Haard-totaal aan het juiste adres. De elektrische haarden van Haard-totaal hebben verschillende manieren om te branden. Denk aan elektrische haarden die door middel van lampen en spiegels een realistisch vuurbeeld geven. Sommige elektrische haarden werken op waterdamp, hierdoor wordt de vuurbeleving optimaal. Bent u benieuwd naar wat Haard-totaal voor u kan betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De elektrische haarden van Haard-totaal

Wanneer u besluit een elektrische haard van Haard-totaal aan te schaffen kunt u kiezen uit een groot assortiment van merken. Zo beschikt Haard-totaal over Dru, Faber en Dimplex. In de showroom kunt u de ruim 100 haarden bekijken maar dit kan uiteraard ook via onze webshop. Hier kunt u eenvoudig en snel verschillende elektrische haarden bekijken en bestellen voor de adviesprijs. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Bellfires Horizon Bell Large Tunnel 3? Nu met een adviesprijs van €4.983,-.

Alle informatie over Haard-totaal

Bent u nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Haard-totaal? Bekijk dan voor meer informatie onze website. Klik daarvoor hier. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen en advies. Wij zijn bereikbaar per mail op info@haard-totaal.nl. Telefonisch zijn we te bereiken op telefoonnummer 055 8200 280 . Wij helpen u graag verder!

 

Reacties zijn gesloten.