Specialist in verpakken, ompakken en inpakken

Op zoek naar een verpakkingsbedrijf dat uw goederen handmatig verpakt? Bij Packstore B.V. bent u dan aan het juiste adres. Packstore B.V. is dé specialist in alles op gebied van verpakken, hierbij praten we over de inpak-, verpak- en ompakwerkzaamheden. Naast al die werkzaamheden verzorgd Packstore B.V. ook het handmatig inpakken van mailings, het logistieke werk bij uw bedrijf en brochures voor uw bedrijf en met dank aan het grote magazijn van Packstore B.V. kunt u uw goederen, voor een lange maar ook voor een korte periode, opslaan in het verpakkingsbedrijf Packstore B.V.

Focussen op de belangrijke werkzaamheden

Sinds dat ik Packstore B.V. heb ingeschakeld voor mijn bedrijf is mijn webshop enorm gegroeid. Packstore B.V nam niet alleen de opslag en verzending van de pakketten op zich, ook had ik ze ingeschakeld om het voorraadbeheer en de montage te regelen. Op deze manier kreeg ik meer tijd vrij en kon ik me focussen op de belangrijke zaken zoals de in- en verkoop. Ik ben tot de dag van vandaag super tevreden over Packstore B.V.

Voor meer informatie over het verpakkingsbedrijf Packstore B.V. kunt u een kijkje nemen op de website. Ook kunt u contact opnemen via de telefoon en/of mail met een van de medewerkers.

 

Reacties zijn gesloten.