Slijpproducten van Sabudo Import

Bent u op zoek naar slijpschijven of naar andere slijpproducten of gereedschap? Bij Sabudo Import bent u daarvoor aan het juiste adres. Sabudo Import is de specialist in het verkopen van kwaliteits slijpproducten, schuur en polijstgereedschappen.

Sabudo Import

Sabudo Import verkoopt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit en met een actueel beschikbaar leveringsprogramma. Sabudo Import levert onder andere Bibielle, Alfra, Hermes Eisenblatter, Kef, Kullen, Osborn, Rappold, Lukas, Remal, Rotluff, Suhner en Rhodius. Naast het verkopen van deze producten geven ze u ook graag advies over de in te zetten gereeschappen en de heirvoor te gebruiken machines. Bij Sabudo Import kunt u terecht voor afbraamschijven. De afbraamschijven van Sabudo Import leveren een hoge prestatie tegen een scherpe prijs. De schijven zijn geschikt voor diverse materialen, waaronder staal, edelmetalen, steen, aluminium en gietijzer. Ze leveren Premiumflex en Promax. De afbraamschijven zijn toepasbaar op elke situatie en er is altijd iets op voorraad.

De producten van Sabudo Import

Bent u benieuwd naar de producten van Sabudo Import, waaronder de afbraamschijven? Ga naar de site van Sabudo Import voor het volledige assortiment. U vindt hier de afbraamschijven, doorslijpschijven en de lamellenschijven. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met Sabudo Import.

 

Reacties zijn gesloten.