Slachtoffer letselschade

Onlangs een ongeluk gehad en slachtoffer geworden van blijvende lichamelijke schade? Oftwel: letselschade. Dit is niet iets waar je graag mee geconfronteerd wordt, maar ook zeker iets wat je niet kunt negeren. Letselschadeoverzicht helpt jou om alle zaken te regelen en begeleid jou in dit proces. 

Letselschade

In eerste instantie heb je bewijs nodig van de blijvende lichamelijke schade die je hebt opgelopen door een ongeluk of een medische fout. De bewijzen zorgen ervoor dat je alle kosten uiteindelijk vergoed krijgt. Belangrijk hierbij is altijd te onthouden dat je nooit zomaar iets ondertekend. Zeker niet van je verzekeringsmaatschappij. Laat eerst een onafhankelijke specialist (zoals de Letselschadespecialisten) naar de zaak kijken. Vraag ook altijd om bedenktijd. Je wordt niet verplicht om binnen 5 minuten een beslissing te maken die je leven beïnvloed ook al lijkt dat misschien wel zo. Denk aan jezelf! Vraag daarom ook altijd om hulp. Je hoeft niet alles zelf op te lossen. Soms gebeuren er dingen waar je zelf niet meer rationeel over kunt nadenken, een ander persoon kan dat wel.

Contact

Ben je slachtoffer geworden van blijvende lichamelijke schade en is dit gebeurd in Zeeland? De letselschadespecialisten van Letselschadeoverzicht staan 7 dagen per week telefonisch voor je klaar. Wil je liever niet bellen, vul dan het contactformulier in door te klikken op deze link.

Reacties zijn gesloten.