Sinterklaas ontmoeten in De Appel in Hengelo

De Appel in Hengelo heeft ondertussen een goede naam gekregen op het gebied van lunchen, dineren en uitgaan. Het is er gezellig en het eten is heerlijk. Je kunt er met elk gezelschap komen, bijna op elk moment van de dag, elke dag. Naast het heerlijke eten in Hengelo, gezellig tafelen of een dansje doen is er meer. De Appel is namelijk het stamcafé van Sinterklaas zodra hij in Nederland is.

Lees meer

15 november zal Sinterklaas met zijn pieten in Hengelo aankomen. Vanaf die dag zullen Sinterklaas en zijn knechten vaak in de Appel aanwezig zijn, vooral op zaterdag en woensdagmiddag. Op deze manier zullen de kinderen de goede Sint zeker niet missen. Dit is omdat de Appel een zeer gastvriendelijke horeca bedrijf is, wat graag net iets meer doet dan andere horeca bedrijven. En wees nou eerlijk, wat is er nou leuker dan Sinterklaas een paar keer in de week op bezoek? Omdat Sinterklaas vaak aanwezig zal zijn is de Appel helemaal in gepast thema zijn versierd. Zo voelt Sinterklaas zich extra thuis en zal de sfeer optimaal zijn.

Langskomen en eten in Hengelo

Als je graag met (of zonder) je kinderen langs wilt komen zodra Sinterklaas er is, dan raad ik aan om op zaterdag of woensdagmiddag te komen. Kijk op de website voor alle openingstijden van de Appel.

Reacties zijn gesloten.