Schulden? Zoek financiele hulp!

Ligt u wel eens wakker van uw financiële overzicht? Of bent u het overzicht totaal kwijt en heeft u eigenlijk geen idee hoe het ervoor staat? Breng dan weer het overzicht terug in uw leven. Want een overzichtelijke financiele situatie leidt tot meer rust in uw leven en in uw hoofd. En als u het lastig vindt om zelf orde op zaken te stellen, dan schakelt u gewoon de hulp van een professional in! Flexwurk helpt u hier graag bij! Zij kunnen u ook vertellen hoe Wajong werkt!

Wat doet Flexwurk?

Dit is een adviesbureau als het gaat om het aflossen van schulden, inzicht brengen in uw financiele overzicht maar daarnaast kunnen ze u  helpen om te kijken waar u allemaal recht op heeft. Heeft u bijvoorbeeld interesse in het aanvragen van een Wajong uitkering, maar weet u niet zeker of u hier recht op heeft? Dan kan flexwurk hierover meedenken en u hierover adviseren. Op dit gebied zijn de laatste jaren ook wat veranderingen gaande. Want sinds de participatiewet is ingetreden zijn er een aantal regels veranderd!

Flexwurk denkt met u mee!

Surf naar de website van Flexwurk voor meer informatie. En wie weet heeft u straks ook inzicht in wat de Participatiewet is.

Reacties zijn gesloten.