Restaurant De Tuin in Rotterdam

Bij restaurant De Tuin in Rotterdam kun je naast heerlijk lunchen en dineren ook brunchen of gezellig high tea’en met je vriendinnen en/of familie. Restaurant De Tuin staat bekend om haar prachtige ligging aan de rand van het Kralingse bos en direct aan de Kralingse Pas. In de zomer een heerlijk uitzicht alsof je in het buitenland bent en gedurende de winter een mooi winters landschap. Klik hier voor meer informatie.

Restaurant De Tuin

Elk seizoen veranderd restaurant De Tuin haar menu, zodat het voor bezoekers interessant blijft om terug te komen. Elke keer hetzelfde menu is niet spannend en dat is nou net wat restaurant De Tuin wilt voorkomen. Naast luxe dineren is een lekkere high tea ook zeker aan te raden. Voor maar €19,50 per persoon ontvang je het volgende: onbeperkt thee en water, scones geserveerd met verschillend beleg, slagroomsoesje, minitaartje, saucijzenbroodje, gevulde wrap, quiche, sandwich met beleg etc. Voor meer uitgebreide informatie kun je een kijkje nemen op de website.

Zaalverhuur

Bij restaurant De Tuin is het ook mogelijk een zaal te huren. De Tuin heeft verschillende zalen beschikbaar, afhankelijk van het aantal personen en gelegenheid kan hierover worden gepraat. Over het algemeen zijn de ruimtes geschikt voor gezelschappen van 20 t/m 250 personen. Bent u geïnteresseerd? Voor meer informatie over zaalverhuur bij restaurant De Tuin wordt je doorverwezen naar de website.

 

Reacties zijn gesloten.