Partner in teleservice

Op zoek naar de partner in teleservice? Bent u niet zomaar op zoek naar een partner, maar bent u speciaal op zoek naar een partner die internationaal inzetbaar is en alleen maar werkt met het meest ervaren personeel? Dan bent u aan het juiste adres bij de specialist genaamd Convins. Deze neemt alle zorgen uit handen en zullen ervoor zorgen dat alle bezoekersafspraken voortaan voor u gemaakt worden. Zij houden een complete database voor u bij, zorgen voor de opvolging van alle mailings en beursleads en doen hiernaast nog veel meer.

Sales & Marketingafdeling

Convins werkt volledig in uw dienst. Zij zijn als een verlengde van de sales & marketingafdeling. Het kan zijn dat u soms nog de juiste mensen in dienst heeft als onderneming zijnde. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw onderneming in een grote groei zit, maar gewoonweg geen nieuw personeel in het pand kan opslaan. Daarom moet u zoeken naar andere oplossingen en één van die oplossingen is dus Convins. Zij weten precies hoe zij kwaliteit moeten leveren.

Prospects benaderen

Wilt u meer informatie over de teleservice of bent u meer geïnteresseerd in prospects benaderen? Surf ook dan naar de website van Convins en lees hier alle informatie over deze onderwerpen.

Reacties zijn gesloten.