Op zoek naar een luxe en exclusieve gashaard?

Bent u op zoek naar een luxe en exclusieve gashaard? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Haardenexpert heeft de Bellfires gashaard. Dit is een gashaard waarvan elke haard uniek is en gemaakt is met oog voor detail, veiligheid, comfort en sfeer. Duurzaamheid is erg belangrijk bij Bellfires. Er worden, voor de gashaarden, uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen. Dus bent u op zoek naar een Bellfires gashaard? Dan helpt Haardenexpert u graag verder! 

Over Bellfires

De gashaarden van Bellfires worden ontwikkeld en geproduceerd in Benelux. Dit gebeurt door Bellfires zelf. Het in elkaar lassen van de onderdelen van de gashaard gebeurt handmatig door specialisten. De voorbewerking van de haarden is van essentieel belang voor de kwaliteit en de levensduur van de gashaard. De haarden hebben een langere levensduur door roestvrij staal en keramische materialen. In elke haard wordt veel liefde gestopt. En dit ziet u!

Alle informatie

Alle informatie over Haardenexpert, de Bellfires haarden en andere haarden kunt u vinden op onze website. Klik daarvoor hier. U kunt ook op onze website terecht voor overige informatie. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder! Heeft u behoefte om de haarden in het echt te komen bekijken? Kom dan bij ons langs in de showroom. U bent van harte welkom!

 

 

Reacties zijn gesloten.