Ontspannen met een verwenweekend van Thermen Holiday

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor je allerbeste vriendin? Of is je partner wel toe aan een ontspannen weekendje? Overweeg dan om een verwenweekend cadeau te doen. Samen lekker naar de sauna, genieten van een heerlijke massage of een beauty behandeling. Het kan allemaal tijdens een uitgebreid verwenweekend van Thermen Holiday.

Lekker genieten, en ontspannen thuis komen

Ieder mens heeft af en toe tijd nodig om weer op te laden, maar een ruime vakantie ziet er niet altijd in. Een verwen weekend bij Thermen Holiday kan hetzelfde effect hebben. Door ├ęcht even de tijd te nemen voor jezelf. Lekker naar de sauna te gaan, genieten van een hammam behandeling, of wilt u uw spieren laten ontspannen tijdens een massage? U heeft er ruim de tijd voor tijdens een verwenweekend bij Thermen Holiday. En natuurlijk kan u tussendoor genieten van gezonde lunches en lekkere diners. Een totaalplaatjes dus bij Thermen Holiday!

Meer weten over de mogelijkheden van Thermen Holiday?

Op de website van Thermen Holiday staat een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden per behandeling. Ook is het natuurlijk mogelijk om iemand als cadeau zelf een behandeling te laten kiezen, dat kan via een nationale sauna cadeaubon!

Reacties zijn gesloten.