Online e-liquid bestellen

Al jaren verslaafd aan roken en vindt je het nu tijd om te stoppen? In een keer stoppen is best lastig dus je kunt best een vervanger zoeken. Een goede vervanger is bijvoorbeeld de elektronische sigaret. Elektronische sigaretten zijn minder schadelijk dan reguliere sigaretten waar standaard nicotine in zit. Dat hoeft niet zo te zijn met elektronische sigaretten, hier gebruik je namelijk e-liquids voor. Hoe kom je aan e-liquids? Dat kan via de webshop van E-rookplein.

E-rookplein

In de webshop van E-rookplein vindt je veel verschillende e-liquids. E-liquids met verschillende smaakjes, maar ook van verschillende merken. Je vindt er zelfs e-liquids met verschil in de hoeveelheid nicotine. Zo bepaal je zelf hoe snel je wel of niet wilt afbouwen met het reguliere roken. De Millers Juice, een e-liquid, is bijvoorbeeld een zeer bekend en gewilde vloeistof. Proberen? Ga dan naar de webshop.

Bestellen

Om te bestellen wordt je doorverwezen naar de webshop van E-rookplein. Wanneer je voor 15:00 uur bestelt, ontvang je de producten de volgende dag thuis op de mat. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de servicedesk, alle medewerkers helpen je graag. Klik hier voor de website.

Reacties zijn gesloten.