Ondersteunende werkzaamheden door Packstore

Packstore is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het inpakken, ompakken en opslaan van producten. Ze vormen een soort sociale werkplaats maar dan wel een plek waar mensen kunnen groeien. Ook vormen ze de ideale partner voor webshophouders, hoe dat precies zit? Lees dan verder over de werkzaamheden van Packstore

Wat doet Packstore?

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het inpakken van producten, dit doen ze zowel met de hand als machinaal. Tevens kunt u ook met halffabrikaten bij hen terecht, zij zullen het ombouwen tot een product. Ook vormen ze de ideale uitvalsbasis voor opslag en transport van uw producten, ook logistiek gezien dus een goede partner. En ze ondersteunen webshophouders door het fulfilment gedeelte van de webshop op zich te nemen.

Hoe werkt het fulfilment?

Als webshophouder weet je hoeveel tijd het kost om uw producten naar de klanten te versturen, retouren te behandelen, de transport te regelen en alle andere zaken die hierbij komen kijken zoals de opslag van producten. Best een goed idee dus om dit uit te besteden aan een bedrijf als Packstore. Zij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt zodat de webshophouder zich kan concentreren op de webshop zelf en het uitbouwen van de strategie. Lees op de webshop van Packstore meer over fulfilment.

Reacties zijn gesloten.