Nieuw talent nodig?

Soms heb je het nodig als bedrijf: nieuw talent, goed opgeleid en helemaal klaar om jouw bedrijf of afdeling te voorzien van een nieuwe, frisse boost. Een financieel uitzendbureau wat het uitzenden van financieel talent net even anders aanpakt is Brooklyn Finance. Zij detacheren divers financieel talent, van net afgestudeerd, young professional of juist een senior. Dit financiele talent wordt door hen ook nog eens extra bijgespijker op de Brooklyn academy. Zo weet je zeker dat ze iemand in huis haalt die voldoet aan jouw eisenpakket, op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op financieel gebied en bruist van de energie.

Hoe werkt het?

Mocht je tevreden zijn over de uitzendkracht die bij jou aan de slag is gegaan. Dan kan je deze overnemen zonder extra kosten. Geen overname fee dus! Want het doel van Brooklyn group is om financieel talent aan werk te helpen.

Er zijn diverse specialisten via hen in te huren. Bijvoorbeeld een controller, financieel adviseur, boekhouder of juist iets heel anders. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met Brooklyn Finance en bespreek onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden door. En wie weet heb jij straks het mooiste financiƫle talent rondlopen.

Reacties zijn gesloten.