Nieuw marketingconcept

Bent u een eigenaar van een bedrijf? Bent u continu op zoek naar nieuwe manieren om uw potentiële klanten te bereiken? Dan is dit wellicht dé kans voor u. Storeplay heeft namelijk een nieuw marketingconcept ontwikkeld. Een concept die flexibel is en lage kosten heeft. Het nieuwe marketingconcept heeft te maken met TV-schermen. 

Storeplay

Iedereen kent wel van die wachtmomenten. Bijvoorbeeld op de sportschool, op een treinstation, bij de cafetaria of bij een benzinestation. Juist op deze wachtmomenten kan worden ingespeeld. Door TV-schermen te hangen op deze plekken creëer je aandacht op de TV-schermen. Men is immers toch al aan het wachten. Door de juiste content aan te bieden op deze TV-schermen bereikt u uw doelgroep op een gewenste manier.

Reclamebureau Eindhoven

Zoekt u een reclamebureau Eindhoven? Dan bent u aan het juiste adres bij Storeplay. Storeplay helpt u graag verder met uw eigen marketingcampagne. Elk bedrijf vraagt om een andere aanpak en dat beseft Storeplay maar al te goed. Juist door hun marketingconcept maken ze het voor ieder bedrijf toegankelijk om reclame te maken. Bent u nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan eens de website van Storeplay voor meer informatie over dit marketingconcept. Als u nog vragen heeft, helpt het team van Storeplay u graag verder!

 

Reacties zijn gesloten.