Mooie rode rozen online bestellen

Wilt u een mooie bos rode rozen kopen voor uw vrouw, maar u bent zo druk met uw werk dat u geen tijd meer heeft om langs de bloemist te gaan? Dat is geen probleem, want bij Seurosa kunt u online rozen bestellen tegen een eerlijke prijs. De rozen van Seurosa komen van hun eigen kwekerij. Doordat zij alleen eigen gekweekte rozen verkopen, wordt er erg gelet op de kwaliteit van de rozen. U ontvangt dus alleen het beste van het beste. Naar rode rozen verkoopt Seurosa nog veel meer. Lees gauw verder. 

Assortiment

Naast rode rozen verkoopt Seurosa ook klimrozen, stamrozen, treur-stamrozen, struikrozen etc. Al deze verschillende soorten rozen worden zelf gekweekt door Serosa in een kwekerij in een klein dorpje in Limburg. Wanneer u voor meer dan €50,- euro bestelt, is de bezorging gratis. Vergeet u vooral niet voor 17:00 uur ‘s avonds te bestellen, want dan ontvangt u de bestelling een stuk sneller. De prijzen van de rozen verschillen erg. Dit heeft te maken met het soort, de duur van de kweek en natuurlijk het aantal dat u wilt bestellen.

 

Bestellen

Voor het bestellen van rozen kunt u het beste een kijkje nemen op de website van Seurosa. Hier vindt u alle informatie due u nodig heeft. Klik hier voor de website.

Reacties zijn gesloten.