Lodgetenten huren

Een lodgetent is een bijzondere tent. De tent is helemaal ingericht en hoewel u het kampeergevoel heeft kunt u toch genieten van alle luxe die je in een hotel ook zou hebben. Een luxe lodgetent van Villatent heeft niet alleen goede bedden en veel opbergruimtes, ook heeft u onder andere een keuken, een koelkast en alle andere benodigdheden waar u van kan profiteren voor een ontspannen kampeervakantie. Deze lodgetenten van Villatent zijn gelegen in verschillende unieke locaties in Frankrijk. U kunt alle diverse unieke locaties vinden op de website.

Luxe kampeervakantie

Onze kinderen vinden kamperen helemaal het einde, mijn man en ik zijn er wat minder over te spreken tot we hoorden van lodgetenten. Een lodgetent is een hele handige manier om het kamperen te mixen met luxe. Wij huren nu al 2 jaar in de zomervakantie een lodgetent in Frankrijk. We zijn heel erg te spreken over niet alleen de lodgetenten maar ook de campings waar de lodgetenten op worden verhuurd.

Voor meer informatie over de diverse lodgetenten die Villatent biedt kunt u terecht op de website. Ook om te boeken kunt u terecht op de website. Wanneer u vragen of onduidelijkheden hebt kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

Reacties zijn gesloten.