Laat ook een muurschildering maken door Rik Groenen

Wilt u uw huis opnieuw inrichten of gaat u binnenkort verhuizen? En bent u nog op zoek naar een prachtige idee voor een lege muur? Kies dan voor een muurschildering door Rik Groenen. Hij zal zorgen voor een geweldig mooie tekening die uniek en persoonlijk is. Zo krijgt de kamer direct een hele gezellige en persoonlijke sfeer en bent u de gelukkige eigenaar van een unieke tekening in huis.

Over Rik Groenen

Rik Groenen begon ooit met schilderen. Dit was eerst nog altijd een hobby. Hij kreeg echter zoveel aanvragen van vrienden en kennissen dat hij besloten heeft om er zijn werk van te maken. Zijn vele kennis en ervaring met het maken van muurschilderingen en natuurlijk zijn passie voor dit werk zorgen ervoor dat er prachtige eindresultaten ontstaan. Rik begint met het tekenen van de details, soms is dit met behulp van een beamer. Vervolgens schildert hij de hele tekening. De verf is geurloos en snel droog zodat u in dezelfde kamer nog kunt slapen en leven. De verf is af te halen met een droge doek zodra de verf is opgedroogd.

Afspraak maken

Ga nu naar de website voor alle informatie en foto’s van de schilderingen. Neem contact op voor vragen en afspraken en laat ook een muurschildering maken door Rik Groenen!

 

Reacties zijn gesloten.