Kilometer registratie voor alle informatie over bedrijfswagens

Het hebben van bedrijfswagens heeft ontzettend veel voordelen. U werknemers zijn in een auto namelijk erg mobiel en zijn snel bereikbaar. Zo kunt u snel bij klanten zijn om diensten te verlenen of producten te leveren. Helaas zijn er ook nadelen aan het hebben van bedrijfswagens. Uw werknemers zijn niet op kantoor, dus u moet maar vertrouwen dat ze hun werk doen en dat ze het juiste uren aantal opschrijven. Gelukkig is er kilometer registratie van TraQz, waardoor u toch volledig inzicht krijgt.

Meer over kilometer registratie

TraQz is een bedrijf wat verschillende systemen verkoopt die allemaal ervoor zorgen dat u meer inzicht krijgt in de ritten die er gemaakt worden door uw werknemers in de bedrijfswagens. Zo kunt u met bepaalde systemen zien waar de auto is geweest, hoeveel kilometer die in totaal was, wanneer de auto daar was en zelfs waar de auto zich op dit moment bevindt. Dit gebeurt onder andere door de GPS die erin zit. Zo kunnen uw werknemers niet sjoemelen met een rit of met het opschrijven van de gewerkte uren.

Meer weten?

Ga nu naar de website van TraQz voor alle informatie over de systemen en hoe u deze aan kunt schaffen. U vindt hier ook contactgegevens.

 

Reacties zijn gesloten.