Kamperen in Afrikaanse stijl

Wilt u gaan kamperen, maar niet te ver weg gaan? Wat dacht u van kamperen in Duitsland? Kamperen in Duitsland ziet u waarschijnlijk als kamperen in Nederland, maar dat hoeft niet zo te zijn. Bij Safritop kunt u namelijk kamperen in Afrikaanse stijl door een safaritent te huren. Bij kamperen denken de meeste aan een tent of caravan, maar er zijn zoveel andere mogelijkheden. Afrika is erg duur voor de meeste mensen dus waarom niet Afrika een stukje dichterbij halen? 

Safritop

Safritop heeft een aantal verschillende campings met ieder een ander thema. Zo kunt u kiezen voor bergen, ruimte, water, rust, natuur of beleving. Op deze manier kunt u uw eigen voorkeur aangeven en zo een keuze maken. Bij Safritop kampeert u op luxueuze wijze, want waar anders kunt u kamperen in Afrikaanse stijl zonder daadwerkelijk in Afrika te zijn? Elke safaritent is geschikt voor maximaal zes personen.

Duitsland

Wilt u kamperen in Duitsland in een safaritent of lodgetent van Safritop? Bekijk dan snel de website voor meer informatie. Voor reserveringen kunt u bellen of een e-mail sturen.

 

Reacties zijn gesloten.