Hulp bij factureren

Als eigen ondernemer wil je je vooral bezig houden met datgene waar je blij van wordt: je eigen bedrijf. Maar in de praktijk blijkt vaak dat de administratie van je eigen bedrijf meer tijd in beslag neemt dan gewenst. Gelukkig zijn hiervoor diverse oplossingen te bedenken die de aandacht weer terug brengen naar wat ├ęcht belangrijk is: het uitvoeren van jouw passie!

Neem een accountant in de hand

Een accountant weet precies wat er nodig is om jouw administratie op orde te krijgen. Ze hebben meer verstand van zaken dan de gemiddelde ondernemer, kennen de fijne kneepjes van het vak waardoor ze je een hoop kunnen besparen. Want wellicht denkt een accountant aan het opgeven van andere zaken dan jijzelf.

Een online tool

Een andere manier om het bijhouden van de administratie te vergemakkelijken is Workspace. Workspace is een gemakkelijk factuurprogramma waarmee je je facturen kunt versturen. Ook is het mogelijk om de facturen aan te passen aan de huisstijl van jouw bedrijf, zo ben je voor de klant extra herkenbaar. Daarnaast kan je je inkomsten gemakkelijk bijhouden via de tool en weet je precies wat nog open staat. Ook kunnen je klanten hun betaling gemakken via iDeal naar je overmaken. Wie weet stuur je straks ook gemakkelijk een digitale factuur.

Reacties zijn gesloten.