Hip & Healthy met een Slow Juicer

Zie je ook vaak de gezonde sapjes voorbij komen op sociale media zoals Instagram? Wil je ook graag gaan beginnen met het drinken van groene smoothies om je gezonde levensstijl compleet te maken? Dan is het essentieel om een slow juicer in huis te halen. Een makkelijk apparaat waarmee je in een handomdraai de lekkerste sapjes maakt. Proberen? Bestel de sapcentrifuge online!

Hoe werkt een sapcentrifuge?

Dit is eigenlijk hetzelfde als een slowjuicer. De groenten en fruit die je in het apparaat stopt worden langzaam omgezet in lekkere sappen. Het voordeel hiervan  is dat de vitamines veel beter bewaard blijven en je zelfgemaakte sapje dus ook écht gezond is! De sappen die je ermee kan maken zijn dus lekker én gezond. En uiteindelijk ook nog goedkoper dan de verse sappen uit de supermarkt.

Ook voor een cheat day!

Even niet zo’n zin in gezond eten? Gebruik de Slow Juicer voor het maken van heerlijk ijs. Helemaal zelf gemaakt. Je koopt de ingrediënten, ze gaan er bevroren in en vers ijs is het resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Online op Sjow Juicer kopen is het uitgebreide assortiment aan apparaten te bezichtigen. Wie weet pers jij over een paar dagen ook zelf je smoothies met je eigen slow juicer.

Reacties zijn gesloten.