High tea in Rotterdam bij Restaurant de Tuin

Is uw beste vriendin, moeder of zus binnenkort jarig en wilt u een origineel cadeau geven? U kunt er natuurlijk voor kiezen om een tastbaar cadeau te geven; iets wat die persoon graag wilt hebben. Maar misschien is het ook wel leuk om juist een cadeau te geven wat een herinnering wordt. Iets waarbij u uren kunt kletsen, lachen en samen kunt genieten. We hebben het dan over een high tea in Rotterdam bij Restaurant de Tuin! Bij een high tea is het gegarandeerd smullen, zeker bij Restaurant de Tuin. Benieuwd naar meer informatie? Lees dan snel even verder! 

Het heerlijke assortiment

De high tea bij Restaurant de Tuin is uitgebreid en overheerlijk. Maar naast een high tea kunt u hier van nog veel meer lekkernijen genieten. Denk aan een brunch of een seizoensgebonden dinerkaart. Ook kunt u hier lekker borrelen met een groep vrienden of collega’s. In de zomer is er een barbecue-arrangement en u kunt ook altijd gebruik maken van het buffet.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken met Restaurant de Tuin? Dat kan! U kunt op de website de contactgegevens vinden. Neem zeker contact op en u wordt van harte verder geholpen door één van de medewerkers.

 

Reacties zijn gesloten.