Hier moet u zijn als u teksten wilt laten vertalen

De wereld wordt steeds kleiner door de komst van internet en door de verbetering van de infrastructuur. Dit betekent dat wij steeds meer in aanraking komen met andere talen. Soms moeten wij daarom bepaalde documenten of onze websites en folders vertalen in andere talen. Helaas kunnen wij niet alle talen spreken en schrijven, waardoor dit lastig wordt. Gelukkig kan Tongo Vertaalbureau dit voor u doen. U bent hier aan het juiste adres als u teksten wilt laten vertalen.

Tekst vertalen

Tongo Vertaalbureau is een vertaalbureau wat voor een mooie prijs een vertaling voor u kan schrijven. Dit kan een website zijn, maar ook folders, documenten zoals trouwaktes, nieuwsbrieven, gewone brieven en nog veel meer. Dit vanaf 11 cent per woord. Er geldt altijd een tevredenheidsgarantie en u krijgt de vertaling altijd voor de deadline. U kunt echt op Tongo rekenen wat betreft service, maar ook zeker als u een goedlopende en foutloze vertaling wilt. Zeker een aanrader dus.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over Tongo Vertaalbureau en wat alle mogelijkheden en prijzen zijn? Ga dan naar de website voor de contactgegevens zodat u alles te weten kunt komen en direct een vertaling kunt doorsturen naar een professionele vertaler om de tekst te vertalen.

Reacties zijn gesloten.