Het ecologisch advies en onderzoeksbureau

Bent u op zoek naar een onafhankelijk bureau dat u kan voorzien van ecologisch advies? Bij Bureau Viridis bent u aan het juiste adres. Bureau Viridis is een ecologisch advies en onderzoeksbureau voor natuur en landschap. Viridis is landelijk werkend en onafhankelijk. Bij Bureau viridis draait het om natuur en landschap. Ze werken creatief, doelgericht en flexibel. Door de brede expertise van flora en fauna en natuur en landschap en de jarenlange ervaring weten zij precies hoe zij u het beste kunnen adviseren en hoe zij correct onderzoek moeten doen.

De specialisaties van Bureau Viridis

Bij Bureau Viridis werkt een groep specialisten. Ze zijn onder andere gespecialieerd in natuurtoetsen, quickscans, wetgeving, inventarisaties, beheerplannen, ecologische begeleiding en visonderzoek. De specialisten begeleiden u bij uw projecten. Een paar voorbeelden van projecten zijn: soortenonderzoek, ruimtelijke ontwikkeling, natuuronderzoek of advisering. Bij Viridis kunt u terecht als bedrijf, particulier, organisatie, terreinbeheerder, maar ook als overheid en waterschap.

De site van Bureau Viridis

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Bureau Viridis? Ga naar de site voor meer informatie over de mogelijkheden, over het team en over de projecten. Indien u nog vragen heeft kunt u ook altijd contact opnemen met Bureau Viridis en dan helpen ze u graag verder.

Reacties zijn gesloten.