Goed restaurant in Zaandam

Bij restaurant De Koekfabriek in Zaandam kun je voor weinig geld heerlijk uiteten. Restaurant De Koekfabriek is gelegen op een prachtige locatie. Elke week van dinsdag t/m zondag is De Koekfabriek geopend van 17:00 tot 23:00 uur. Zorg wel dat u op tijd reserveert i.v.m. beschikbaarheid. Kijk gauw op de website voor meer informatie.

Restaurant de Koekfabriek

Bij restaurant De Koekfabriek kunt u voor €22,50 euro onbeperkt eten. Drankjes zijn exclusief. Om de menukaart te bekijken dient u naar de website te gaan. De menukaart is zeer uitgebreid met verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Dit restaurant heet niet  voor niets ‘De Proeverij’. Het is een restaurant waar je echt verschillende gerechtjes kunt proeven.

Zaal huren

Naast lekker uiteten gaan, kunt u ook een zaal reserveren. Dit kan voor bijvoorbeeld feesten en partijen, maar ook voor zakelijke aangelegenheden wanneer uw eigen bedrijfspand niet de juiste capaciteit bied. De zalen die de Proeverij de Koekfabriek verhuurd zijn allemaal voorzien van een eigen beamer, toilet, geluidsinstallatie, printers, flip-overs, verschuifbare tussenwanden en vele wandcontactdozen. Zo heeft u alle benodigdheden in handbereik om een succesvolle presentatie te geven. U komt niets te kort en dat is ook waar Proeverij de Koekfabriek voor staat: een onvergetelijke en fijne ervaring.

 

Reacties zijn gesloten.