Genieten in de schaduw

Het ene moment heerlijk genieten van de zon en het andere moment genieten van de schaduw zodat u geen felle zon in uw ogen krijgt is vanaf nu geen probleem meer met behulp van Buitink Deventer. Wij bieden u een ruim aanbod aan diverse buitenzonweringen in verschillende kleuren, uitvoeringen en maten. U kunt onder andere kiezen uit screens, uitvalschermen, markiezen en knikarmschermen. Wij maken het voor u nog makkelijker want wij bieden ook elektrische besturingen aan. Zo kunt u gemakkelijk vanaf uw stoel door middel van uw tablet of smartphone uw zonwering bedienen.

Zonwering voor bedrijven

Buitink biedt niet alleen zonwering aan voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Zo kunt u bij Buitink reclame op uw zonweringsdoek laten drukken. U heeft een restaurant en wilt uw klanten de mogelijkheid geven om ook in de schaduw te zitten? Bestel nu zonwering en laat uw naam en/of logo hierop bedrukken. Naast de service die u uw klanten geeft, maakt u ook meteen reclame voor uw bedrijf en is de zonwering de blikvanger van de winkelstraat.

Wilt u graag meer informatie over de zonwering Deventer van Buitink? U kunt gerust altijd een kijkje nemen op de website, daarnaast kunt u telefonisch of mailcontact opnemen met een van de medewerkers.

Reacties zijn gesloten.