Eten bij Restaurant het Jachthuis

Bent u op zoek naar een restaurant vlakbij Apeldoorn waar u heerlijk kunt eten? Bij Restaurant het Jachthuis in Beekbergen bent u aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor a la carte gerechten, lunches, een high thea, maar ook voor recepties, verjaardagen, bedrijfsavonden en ga zo maar door. Ook biedt het Jachthuis u sfeervolle thema avonden en geweldige service.

Het menu

Bij Restaurant het Jachthuis kunt u heerlijk eten. Op de menukaart vindt u lunch en bites, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten inclusief wild, vis en vegetarisch, pizza’s en nagerechten. Er is ook aan de kinderen gedacht. Voor de kinderen is er een speciale menukaart met veel lekkere dingen. Naast de menukaart vindt u ook een uitgebreide drankkaart. Bij Restaurant het Jachthuis maken ze van iedere gelegenheid een passend feest. Wilt u met een grote groep dineren? Neem dan contact op en bespreek de mogelijkheden.

Restaurant het Jachthuis

Bent u benieuwd naar Restaurant het Jachthuis, één van de restaurants in Beekbergen, en wilt u meer informatie over het eten en het restaurant? Ga naar de site of neem contact op. Via de site kunt u direct een tafel reserveren. Ook vindt u op de site de menukaart en de vele mogelijkheden die u heeft bij het restaurant.

Reacties zijn gesloten.