Ervaren verkeersregelaars voor elke gelegenheid

Ervaren verkeersregelaars voor elke gelegenheid

Bent u op zoek naar verkeersregelaars voor bijvoorbeeld een evenement? Bij Noord Holland Bewaking zit u zeker goed! In 12 jaar tijd is NHB services uitgegroeid tot een kwalitatief sterk bedrijf met klanten door het hele land. Onze bevoegde medewerkers staan 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar. Naast verkeerregelaars hebben wij ook ander ondersteunend personeel, zoals toezichthouders, controleurs, beheerders, beveiligers en receptionisten. Kortom: we hebben alles in huis om van uw evenement een geslaagde dag te maken.

Kennis van zaken

Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers kennis van zaken hebben en gemotiveerd zijn. Wij verzorgen daarom ook opleidingen voor ons (toekomstig) personeel. Een weerbaarheidtraining (zowel fysiek als mentaal) maakt hier ook deel van uit. Op deze manier weten onze mensen hoe ze correct moeten handelen in risicovolle situaties. Veiligheid staat bij ons namelijk voorop! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elk project aan. Groot of klein, het maakt niet uit. Onze mensen weten alles in goede banen te leiden, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Direct regelen?

Heeft u bijvoorbeeld een verkeersregelaar nodig in IJmuiden of omgeving? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de site. Wij maken gratis en vrijblijvend een offerte voor u!

 

 

 

Reacties zijn gesloten.