Effectieve distributie

Bent u een kleine onderneming en heeft u moeite met het de snelheid van uw eigen distributie, doordat u niet de beschikking heeft over goede inpakkers? Bent u op zoek naar een oplossing die ervoor zal zorgen dat uw producten tijdig bij de klant zullen komen? Dan zit u bij de sociale werkplaats Venlo, genaamd Packstore aan het juiste adres! Deze sociale werkplaats werkt namelijk met de meest gedreven werknemers die ervoor zullen zorgen dat uw producten op een juiste manier worden ingepakt en vervolgens via een snelle distributie bij de klant geleverd kunnen worden.

Effectief werken

De werknemers bij Packstore bestaat uit vele gedreven werknemers die een enorm grote wil hebben om te werken. Dit zal ertoe leiden dat u altijd de beschikking heeft over een externe partij dat de producten voor u altijd tijdig zal verpakken waardoor deze direct doorgestuurd kunnen worden naar uw eigen klanten. U als ondernemer heeft hierdoor veel meer tijd voor andere zaken die u naar de weg van succes zullen leiden.

Informatie over Packstore

Wilt u meer informatie over Packstore en bent u benieuwd naar wat de kosten zullen zijn voor het laten in- en ompakken van uw producten? Surf dan naar de website van Packstore of klik op de linkjes in dit artikel!

Reacties zijn gesloten.