Een website met online veilingen iets voor u?

Bent u op zoek naar een webshop die wél luxe artikelen binnen uw budget aanbiedt? Dan hoeft u vanaf nu niet meer te zoeken. Wat als ik u vertel dat er een website bestaat die u zelf de prijs laat bepalen van onder andere elektrische fietsen, spray tan appartuur en sanitair? Dit is geen normale webshop, het is namelijk een website met online veilingen. U, het tijdstip, het product en uw concurrentie bepalen de prijs.

NBD Auctions

De website waar ik het over heb is NBD Auctions. Deze website heeft een grote verzamelingen van veilingen. Dit zijn allemaal luxe producten. Denk hierbij aan bovengenoemde producten, maar ook pooltafels, stoomcabines en huishoudelijke appartuur. Deze producten worden allemaal aangeboden in een veiling waar u op kunt bieden door een account aan te maken. Als u de hoogste en laatste bieder bent wint u de veiling en moet u het product betalen en op komen halen. Zo kunt u heel makkelijk een luxe product voor een unieke prijs aanschaffen.

Aan de slag

Ga nu naar de website om een account aan te maken en om direct een veiling te zoeken via de zoekbalk zodat u terecht komt bij het product wat u al tijden wilt hebben. Voor vragen kunt u contact opnemen via de website.

Reacties zijn gesloten.