Een volmaakte middag of avond met een FIFA toernooi

Een gaaf en uniek idee voor bijvoorbeeld een voetbal kamp of een dag met je vrienden en/of familie? Denk dan is na over een FIFA toernooi! Natuurlijk kunt u zelf een FIFA tournooi organiseren maar wanneer je de echte beleving wilt tijdens het spannende FIFA toernooi bent u bij Movies5 aan het juiste adres. Movies5 organiseert onder andere FIFA toernooien. Wanneer u Movies5 inschakelt om voor u het FIFA toernooi te laten organiseren is het enigste wat u nodig heeft een donkere ruimte en natuurlijk genoeg plaats voor alle spelers. En natuurlijk wat hapjes en drankjes voor de gasten!

Een volledig verzorgd FIFA toernooi

Het FIFA pakket van Movies5 bestaat uit een bioscoopscherm, twee televisies, drie playstations en een scorebord om alle standen bij te houden. Het pakket is inclusief op-en afbouw waarbij gebruik word gemaakt van bioscoop geluid, dit betekend het nóg spannender word. Het pakket is voor maximaal 32 spelers te gebruiken en heeft u de keuze uit FIFA 2013, FIFA 2014 maar ook FIFA 2015 is verkrijgbaar.

Meer informatie

Wacht niet te lang en neem nu een kijkje op de website. Interesse in het FIFA toernooi? Op de website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Naast FIFA toernooien kunt u ook bij Movies5 terecht voor onder andere buitenbioscoop huren en nog vele andere activiteiten, bekijk het gehele aanbod op de site!

Reacties zijn gesloten.