Een vloer laten behandelen door Maerssens Vloerenhuys

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van houten vloeren? Hiervoor kunt u terecht bij Maerssens Vloerenhuys. Zij weten alles over houten vloeren en helpen u graag bij bijvoorbeeld het schuren van een houten vloer. Het is een traditioneel bedrijf die alleen gebruikt maakt van de beste producten om zo tot een prachtig eindresultaat te komen. 

Het bedrijf

Bij Maerssens Vloerenhuys kunt u terecht als u op zoek bent naar een nieuwe houten vloer, maar u kunt hier ook terecht als u uw huidige houten vloer wilt laten onderhouden. Naast het schuren van een houten vloer kunnen zij uw vloer ook in de olie zetten. Maar ook als u last heeft van schade door water kunt u hier terecht. Als u een nieuwe vloer wilt laten leggen heeft u keuze uit een ruim assortiment.

Een houten vloer laten schuren

Klik hier indien u meer informatie wilt hebben over het schuren van een houten vloer door de professionals van Maerssens Vloerenhuys. Zij kunnen ervoor zorgen dat de vloer langer mooi blijft en dus ook langer mee gaat. Als u het assortiment graag een keer zou willen bekijken kunt u altijd contact opnemen om een afspraak te maken. De gegevens hiervoor staan op de website vermeld.

Reacties zijn gesloten.