Een vergaderlocatie in Zaandam

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie of een locatie voor een feest? Wat dacht u van een mooie vergaderlocatie in Zaandam? Bij Proeverij de Koekfabriek bent u aan het juiste adres. Bij Proeverij de Koekfabriek heeft u meerder opties. U kunt hier vergaderen in een mooie vergaderruimte of een feest geven.

De locatie

Bij Proeverij de Koekfabriek hebben ze een prachtige vergaderlocatie. In de vergaderuimte is alles aanwezig om de vergadering zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Zo is er een beamer, printer met kopie funcie, meerdere flipboards en een geluidsinstallatie aanwezig. Ook is er een eigen toiletgroep bij de vergaderruimte en voldoende wand contact dozen voor de aansluiting van apparaten. Proeverij de Koekfabriek beschikt over voldoende sta tafels en dergelijke om een receptie zo mooi mogelijk in te richten. Naast vergaderen en recepties kunt u ook terecht in de oude Verkadefabriek. Dit is een restaurant in Zaandam met uizicht op de Zaan. Het is een erg mooie en gezellige plek voor een borrel of etentje.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Proeverij de Koekfabriek en het vergaderen in Zaandam? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op. Op de site kunt u direct reserveren, maar dit is ook mogelijk via de telefoon.

Reacties zijn gesloten.