Een mooie wijn erbij?

U kunt overheerlijke wijnen uiteraard bij een supermarkt of een slijterij kopen. Maar wellicht heeft u helemaal geen tijd of misschien wel helemaal geen zin om hiervoor de deur uit te moeten. Waarom laat u dan niet de wijn bezorgen? Dat het assortiment aan wijnen uitgebreid is moge duidelijk zijn. U treft hier uiteraard heerlijke witte wijnen, volle rode wijnen en frisse rosé. U kunt ervoor kiezen om een fles wijn los te bestellen. Maar wilt u eens een wijnproeverij houden, om maar iets te noemen, dan is het ook heel goed mogelijk om een trio aan wijnen te bestellen.

Mooie rozen voor een speciaal iemand?

Wilt u rozen bestellen voor bijvoorbeeld uw beste vriend, uw partner of uw moeder? U geeft simpelweg het afleveradres op en BoeketCadeau.nl verzorgt de rest voor u. Wilt u iemand (of uzelf) verrassen met een mooie bos rozen? Waarom laat u dan geen rozen bezorgen? U kunt op de website rode rozen bezorgen combineren met andere producten zoals bijvoorbeeld ‘Romantische cadeaus’.

Verzorgingstips!

BoeketCadeau.nl geeft u graag wat tips voor de verzorging van rode rozen. U ontvangt altijd een zakje snijbloemenvoedsel. Het is allereerst belangrijk dat u de rode rozen goed schuin afsnijdt. Tevens moet u de rozen ook in een schone vaas zetten met een ruime hoeveelheid water. Vul de rozen dagelijks bij met water en zet ze vooral niet in de tocht of in de zon!

Reacties zijn gesloten.