Een goede schoenmaker gezocht

Bent u op zoek naar een goede schoenmaker in de omgeving van Amsterdam? Ga dan naar de site van 12Shoe. U kunt gerust uw schoenen aan 12Shoe toevertrouwen. 12Shoe is een online professionele schoenmaker, zij kunnen iedere schoen repareren en er voor zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet.

Het concept

Het is een eenvoudig concept. Via de website van 12Shoe kunt u een reparatieformulier invullen.Op dat formulier kunt u aangeven welde reparatie u wenst. Dat kan bijvoorbeeld zijn nieuwe hakken of zolen repareren of de schoen voorzien van nieuw stiksel. Dit formulier levert u samen met uw schoenen in bij het dichtstbijzijnde service punt. Na 1 week kunt u uw schoenen weer ophalen, deze zijn hersteld en gepoetst. U zult zien dat uw schoenen er weer als nieuw uitzien.

Meer informatie

Wilt u meer weten over 12Shoe? Ga dan naar de website van 12Shoe. Daar vindt u alle informatie betreffende de herstelwerkzaamheden die zij uitvoeren, zoals nieuwe hakken, zolen, het lijmen van schoenen en het vervangen van stiksels. Op de site vindt u tevens alle dealeradressen in Nederland. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen, dat kan telefonisch, maar ook via de e-mail. 12 Shoe is ook de schoenmaker in Den Haag en omgeving.

Reacties zijn gesloten.