Een FIFA toernooi met slecht weer

Afgelopen zomer heeft Nederland ontzettend mooie dagen gekend waarop de zon volop scheen in ons kikkerlandje. Echter zijn er ook dagen geweest waarop er veel leuks op de planning stond, maar dit echter niet heeft door kunnen gaan vanwege het slechte weer. Deze organisaties die een evenement hadden georganiseerd moesten gaan zoeken naar andere oplossingen. Een oplossing voor een evenement in Zutphen heeft bovendien tot iets enorm leuks geleidt. Zij hadden daar een festival georganiseerd voor de jongeren, maar die mocht vanwege het matige weer niet doorgaan. Uiteindelijk was een FIFA toernooi organiseren de beste optie!

Slecht weer

Vanwege het slechte weer mocht het evenement voor jongeren niet door gaan en hebben zij om deze reden gezocht naar andere mogelijkheden die de jongeren positief zou stemmen. Een FIFA toernooi organiseren was volgens de organisatie de beste mogelijkheid om de dag toch als succes te laten eindigen. Zij hebben hiervoor contact opgenomen met Movie5 die vervolgens heeft geholpen bij het organiseren van een uniek voetbaltoernooi op de vereniging.

Wilt u meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het organiseren van een Fifa Toernooi? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel of klik op de volgende link voor info: FIFA toernooi organiseren.

Reacties zijn gesloten.