De vele mogelijkheden in Zutphen

Bent u op zoek naar een activiteit, winkel of misschien wel kapper in Zutphen? Op de site van Zutphen Bruist vindt u alles over de stad Zutphen. Nog nooit in Zutphen geweest? Dan is het zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen.

Hanzestad Zutphen

Zutphen is één van de prachtige Hanzesteden. Van oorsprong was het Hanzeverbond een samenwerkingsorganisatie tussen Duitse steden. Ze probeerden de handel te beschermen door de samenwerking. Zutphen lag erg goed op de kaart bij de kooplieden in die tijd. Zutphen groeide snel en werd ook één van de Hanzesteden. Zutphen beschikt over een groot aantal historische gebouwen en wordt daarom nog steeds de Toren stad genoemd. De torenspitsen zijn goed zichtbaar en vormen de skyline van Zutphen.

De vele mogelijkheden

In Zutphen heeft u heel veel mogelijkheden. U kunt de historische gebouwen en andere bezienswaardigheden bekijken, fietsen, winkelen en de gezelligheid opzoeken op het terras. Zutphen Bruist heeft voor u alles op een rijtje gezet. Op de site van Zutphen Bruist vindt u eenvoudig waar u naar op zoek bent in Zutphen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een opticien in Zutphen? Zutphen Bruist heeft dan voor u alle opticiens op een rijtje gezet.

Reacties zijn gesloten.