Coutinho geeft paaskorting op het schuren van parket

Heeft u thuis een mooie parketvloer liggen? Dan heeft u daar vast een hoop plezier van. Maar dan is u vast ook wel eens verteld dat dit type vloer onderhoud nodig heeft. Een bedrijf wat dit onderhoud voor u kan regelen is Coutinho. Dit bedrijf is een expert op het gebied van het schuren en onderhouden van parketvloeren. Dus overweeg ook eens om hen langs te laten komen. En u krijgt rondom de paasperiode zelfs korting op het schuren van parket!

Waarom moet het geschuurd worden?

Parket heeft af en toe onderhoud nodig. Dit bestaat uit een dun laagje van de vloer afschuren en hier vervolgens verzorgendeĀ  middelen aan toevoegen en weer opnieuw lakken. Veel mensen gaan zelf aan de slag met het schuren van parket. Maar als het mis gaat, dan gaat het goed mis. Er kunnen kleine deukjes in de vloer ontstaan, deze worden dieper naarmate je langer doorgaat met schuren. En zo ontstaat er onherstelbare schade in deĀ  vloer. Door een professional in te schakelen voorkom je dit, en weet je zeker dat je lang van de parketvloer kan genieten!

Meer weten over parketvloeren?

Surf naar de website van Coutinho en lees meer over het behandelen van de parketvloer en over het schuren van een houten vloer.

Reacties zijn gesloten.