Convectorput roosters bij BAZO

BAZO is in 1938 opgericht door de heer Bakker en werd opgebouwd in Velp. Vroeger was het een constructiewerkplaats en plaatwerkerij. Tegenwoordig is BAZO nog steeds een familiebedrijf en bevinden ze zich nog steeds in Velp. De focus is alleen meer verschoven naar de fabricage en import en export van metaalwaren. Ook het monteren kunt u gerust door BAZO laten doen. Een convectorput rooster kunt u dus het beste aanschaffen en laten monteren door BAZO!

Het assortiment

Doordat BAZO zelf produceert komt u niets tekort als u op zoek bent naar specifieke metaalwaren. Ze zijn onder andere gespecialiseerd in  traproosters, balkonhekken, poorten en privacyschermen. Naast al deze metaalwaren zijn ze ook erg ervaren in het leveren en monteren van plankdragers.

Veiligheid

Veiligheid en kwaliteit staat bij BAZO hoog in het vaandel. Zo beschikken ze over de ISO 9001 certificaten en zijn er TUV testen uitgevoerd op de plankdragers. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw medewerkers of bezoekers. Het enige wat u hoeft te doen is beslissingen nemen over het soort metaal en de afwerking hiervan.

Overleggen over de mogelijkheden

Op de website van BAZO vindt u al een enorm uitgebreid assortiment van looproosters, hekken en andere metaalwaren. Mocht u na het bezoeken van de website nog steeds met een vraag zitten dan kunt u het beste het contactformulier op de website invullen. Hier kunt u uw gegevens achterlaten waarna een van de medewerkers contact met u zal opnemen.

Reacties zijn gesloten.