Conflict op het werk? Kies voor een mediator!

Iedereen krijgt er vroeg of laat wel eens mee te maken: een conflict op het werk. Dit soort zaken kunnen een hoop energie kosten, en het is vervelend om op ongelijke voet met je werkgever te staan. Hoe hoog frustraties en emoties ook kunnen oplopen, uiteindelijk moet je altijd kiezen voor de weg naar een oplossing. Komen jullie er samen niet meer uit? Een mediator staat je bij! Op de website Eerstnaardemediator vindt je een mediator in Gouda!

Een mediator voor een uitweg

Het kan zijn dat vastgelopen onderhandelingen niet meer los te krijgen zijn. Vaak met behulp van een extern persoon, kan je dichterbij de oplossing komen. Een mediator is hiervoor de ideale aangewezen persoon. Deze mensen zijn opgeleid om vastgelopen onderhandelingen los te breken. Zij kunnen ieders belangen in kaar brengen en hiervoor een passende tussenoplossing vinden, waarbij vaak ieder wat inlevert maar ook ieder wat krijgt. Een mediator is vaak een goedkopere optie voor men een rechtzaak ervan maakt. En dat is zonde, want een mediator brengt je verder zonder al te veel kosten.

Ook contact opnemen met een mediator?

Surf naar de website en bekijk het overzicht. Ook in Tilburg zijn mediators te vinden die je verder helpen met de oplossing van een conflict.

Reacties zijn gesloten.