Centenna voor narrowcasting en Heinekingmedia

Een computer lijkt op iedere werkplek onmisbaar te zijn. Niet alleen op het kantoor, maar ook op plekken waar de hygiëne maatregelen een stuk hoger zijn.  In ziekenhuizen op de OK wordt ook een computer gebruikt. Het is wel belangrijk dat deze hygenisch zijn en goed kunnen worden schoongemaakt. Niet alleen de computer maar ook de bijbehorende accessoires zoals toetsenborden en muizen. Een dergelijk toetsenbord koopt u bij Centenna, ook voor narrowcasting.

Wat is het merk Man & Machine?

Zij verkopen apparatuur voor de computer geheel volgens de richtlijnen voor een hygienische werkplek. Deze apparatuur kan worden gebruikt in een tandartspraktijk maar bijvoorbeeld ook in de OK. Het kan eenvoudig worden schoongemaakt en is daarom extra hygenisch. U kan er ook voor kiezen om een beschermhoes om uw toetsenbord te plaatsen.  Hierdoor wordt het een stuk meer geschikt voor hygiënisch gebruik.

Meer weten van Man & Machine?

Surf naar de website en bekijk de mogelijkheden die ze te bieden hebben. U kan ook direct aanvullende informatie aanvragen zoals downloads of neem contact op met een van de medewerkers van de Man & Machine. Voor een bezoekje aan de website  en andere mogelijkheden zoals HeinekingMedia!

Reacties zijn gesloten.