Balenpers van Allmarec

Bent u op zoek naar machines die het werk verbeteren in de werkplaats, het magazijn of productielocatie op het gebied van veiligheid, ergonomie en milieu? Bij Allmarec bent u dan aan het juiste adres. Allmarec levert machines van de beste kwaliteit. U kunt bij Allmarec terecht voor balenpersen voor karton, maar ook voor palletautomaten.

De balenpers karton

Bij Allmarec hebben ze een breed assortiment en ze zijn gespecialiseerd in het automatisch wisselen, kantelen, stapelen en ontstapelen van pallets. Een balenpers voor karton neemt voor u al het werk uit handen. U hoeft niets meer eigenhandig te doen, maar de machine doet voor u het werk. De balenpers kan de afvalhoeveelheid verminderen tot wel 90%. Met de balenpers zorgt u voor lagere afvalverwijderingskosten, meer ruimte in uw werkomgeving en voor een schonere en veiligere omgeving.

Het assortiment van allmarec

Bij Allmarec kunt u naast de balenpersen ook terecht voor tilhulp, vatenpersen, flessenbrekers, aanrijbescherming en mobiele afvalpersen. Bent u benieuwd naar het brede assortiment? Ga naar de site voor meer informatie over het assortiment. Wilt u weten wat Allmarec voor u kan betekenen? Neem contact met Allmarec op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan op de site voor bijvoorbeeld de tilhulp of afvalpers.

 

Reacties zijn gesloten.