In balans met Shanti Healing

Op zoek naar een paramedische natuurgeneeskundige praktijk nabij Tilburg? Neem dan is een kijkje bij Shanti Healing. Shanti Healing maakt gebruik van vijf diverse healing vormen. Deze vormen zijn Vortexhealing, Malva-chakratherapie, Theatahealing, Aurareading-en theorie en als laatste Geobiologie wat ook wel bekend staat als Aarde Acupunctuur.  De behandelingen zijn allemaal op de persoon afgestemd en deze worden ondersteund door de behandelingen en medicijnen die de huisarts of specialist u heeft voorgeschreven.

Een paramedisch natuurgeestkunde praktijk

Benieuwd wat een paramedische natuurgeestkunde is? paramedische natuurgeneeskunde is natuurgeneeskunde gebaseerd op vitaliteit en leven. Deze natuurgeneeskunde werkt volgens vijf natuurgerichte principes. Deze natuurgerichte principes bestaan uit: Energie, pas als je lichaamsenergie sterk genoeg is kan uw lichaam weer herstellen. Prikkeloverdracht, wanneer dit niet goed werkt kunnen sommige functies van uw lichaam achterblijven. Drainage, het ondersteunen van het reinigen van afvalstoffen uit uw lichaam. Voeding, u heeft de juiste voeding nodig wat bij uw systeem past. Psyche, Lichaam en geest een geheel laten vormen en ze in balans houden.

Wilt u meer informatie over de paramedische natuurgeneeskundige praktijk? Neem dan een kijkje op de website. Ook voor Yoga Tilburg kunt u hier een kijkje nemen. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Hanneke van Juchem.

Reacties zijn gesloten.