Autobanden kopen

Bij Band en Velg bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar autobanden, velgen of misschien manieren om deze te monteren. Band en Velg is dé specialist, terwijl het een nog jong bedrijf is. Alle werknemers streven naar het leveren van de juiste service en het bieden van de hoogste kwaliteit. Daarom biedt Band en Velg altijd 1 jaar garantie op hun velgen en 3 jaar fabrieksgarantie op hun autobanden. Klik hier voor meer informatie.

Band en Velg

Als montagepartner is Band en Velg een samenwerking aangegaan met Banden en Wielen Centrum Limburg, gevestigd in Venlo. Hier kunt u gedurende het hele jaar terecht voor het uitlijnen van uw auto, maar natuurlijk ook voor het wisselen van uw zomer- of winterbanden. Doordat Band en Velg goede afspraken heeft gemaakt met andere velgen- en bandenfabrikanten zijn zij altijd verzekerd van de beste prijzen tegen de juiste kwaliteit.

Someren

Goede banden zorgen een fijne rij-ervaring die u niet wilt missen. Daarnaast maakt het de rit voor u een stuk veiliger en kost het u ook minder geld. Een auto met goede banden rijdt namelijk een stuk zuiniger. Het voordeel van banden in Someren is dat zij altijd scherpe aanbiedingen heeft en dat bestellingen altijd gratis worden verzonden.

 

 

Reacties zijn gesloten.