Assertiever en zelfverzekerder worden

Ben je bang dat je fouten maakt en dat andere je niet goed genoeg vinden? Of kom je niet zo snel voor jezelf op en ga je vaak met andermans mening mee om zo maar ‘goed gevonden’ te worden? Wellicht kan je dit tegengaan door zelfverzekerder te worden. Maar hoe wordt je zelfverzekerder? Een cursus zelfvertrouwen kan je hierbij goed worden. Het gaat hierbij om assertief worden en zelfverzekerder te worden.

Een cursus zelfvertrouwen volgen

Door een cursus zelfvertrouwen, leer je zelfverzekerd en assertief worden. De kunst is om voor jezelf op te komen en de ander uiteindelijk in zijn waarde te laten.┬áIn zo’n training zul je merken dat er een wereld voor je open gaat. Want de praktijk leert dat de meeste mensen, assertieve mensen het leukst vinden.

Je kan een cursus zelfvertrouwen volgens bij Assertiefworden.nl. Bij deze cursus zal je een telefonisch intake krijgen. Hierbij wordt er een doelenplan gemaakt, een assertiviteitstest en een persoonlijkheidstest. Hierna zullen er 4 trainingsdagen verspreid zijn over 4 maanden. Er vindt ook 1 individuele coachingsessie plaats.

Wil jij ook assertief worden en meer zelfvertrouwen krijgen? Ga dan eens naar de website van Assertiefworden.nl. Je kan hier gratis informatie aanvragen. Je zit nergens aan vast en dit kost je helemaal niks! Wacht dus niet langer en vraag je informatie aan over de cursus zelfvertrouwen!

Reacties zijn gesloten.